A KRAMER INTERNATIONAL tevékenységének fő célja az ügyfelekről való gondoskodás és életük kényelmessé, kellemessé tétele. Ebben segít a folyamatos innováció és az ügyfelek igényeinek előtérbe helyezése.  

Az ügyfél és az eladó személyes kapcsolata fontos alapelve a felgyorsult életstílus folytán folyamatosan változó elvárások ideális kielégítésének.  

Már az alapító, Uli Kramer is elsődleges szempontnak tartotta az ügyfelekkel való személyes kapcsolatot, aminek köszönhetően gyorsabban és sokkal pontosabban tudta tökéletesíteni termékkínálatát.  Bennünket a mai túlhajszolt élet sem tart vissza attól, hogy ezt a hagyományt életben tartsuk. A tömeges gyártást kissé visszafogva, termékkínálatunkat egy szűkebb vásárlói kör számára építettük ki. A mi érdeklődésünk középpontjában nem akárki áll, hanem éppen Ön, az egyéni vásárló, akinek segítségével egyedi termékeket alakíthatunk ki. 

Cégünk világosan megkülönböztethető logója alapítónk nevét viseli, és ezzel másokkal ellentétben szívesen büszkélkedünk, hiszen a vásárlók mindig bizalommal voltak iránta többek közt azért is, mert a cég bemutatása során a Baťa-módszert tartotta szem előtt.  

Napjainkban már Uli Kramer leszármazottainak harmadik generációja viszi tovább az örökséget. Büszkék vagyunk arra, hogy elődünk nyomdokaiban járhatunk és arra is, hogy a modernizáció erős nyomása alatt sem felejtettük el a hagyományokat és a szakma fortélyait, amelyeket alapítónk hagyott örökül.  

Célunk az ügyfeleink életminőségének javítása, és ezt elsősorban a hétköznapi élet könnyítését szolgáló termékekkel kívánjuk elérni. Segítünk Önöknek abban, hogy kényelmesen és egészségesen éljenek, de egészség alatt korántsem a betegségek hiányát értjük, hanem sokkal inkább a teljes értékű életet, fizikai és szellemi szinten egyaránt, beleértve az egészséges étrendet is, és a nyugodt, kényelmes életvitelt. 

A kényelmes és egészséges élet számunkra azt jelenti, hogy az ember jól érzi magát a bőrében, otthonában kiegyensúlyozott és biztonságos környezetben él. A régi közmondással mi is valljuk, hogy mindenütt jó, de a legjobb otthon.  

               Köszönjük a bizalmát.